Samenwerking

SchuldHulpMaatje Lansingerland is een organisatie voor en door inwoners van Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs. Onze maatjes weten goed de weg in de gemeente.

Wij werken nauw samen met verschillende organisaties, zoals Kwadraad maatschappelijk werk, de gemeentelijke schuldhulpverlening, Humanitas, Welzijn Lansingerland en diverse organisatie op het gebied van maatschappelijke hulpverlening. SchuldHulpMaatje kan veel betekenen bij preventie en vroegsignalering van schulden en armoede.

Investeren in SchuldHulpMaatje loont

  • De persoonlijke begeleiding van onze maatjes voorkomt dat mensen schulden krijgen, of er onnodig dieper in wegzakken.
  • Onze maatjes leren cliënten hoe je ook in de toekomst schuldenvrij kunt blijven.
  • Begeleiding door maatjes bespaart menselijk leed, maar ook maatschappelijke kosten voor uitkeringen, woninguitzettingen, incassotrajecten en maatschappelijke dienstverlening.

Donateurs

Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en het Kansfonds (voormalig Skanfonds) maakten de start en opbouw van SchuldHulpMaatje Nederland mogelijk. SchuldHulpMaatje Lansingerland is zeer dankbaar voor de steun die we ontvangen van de acht participerende lokale kerken, de gemeente Lansingerland en particuliere giften.

Ik heb een vraag Kan ik doneren?